Je hebt nog geen locatie aangegeven. Vul je locatie in om te kijken of dit restaurant bij jou bezorgt.
Sorry, je locatie valt buiten ons bezorggebied.
NIEUW!
VOORGERECHTEN
Diverse groenten verpakt in een driehoekje van bladerdeeg.
Gebakken balletjes ui met paprika, koriander, erwtenmeel en verse kruiden. Heel bijzonder vegetarisch voorgerecht.
Gepaneerde grote garnalen.
Kleine gekruide garnalen op zacht brood.
Gefrituurde visfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.
Gefrituurde kipfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.
Rolletjes gehakt uit de tandoori oven.
Pittig gegrilde stukjes lamsvlees uit de tandoori oven.
Kippenpoot gegrild in de tandoori oven met verse kruiden gemarineerd.
Gegrild kipfilet uit de tandoori oven.
Heerlijk gemarineerd, gegrild lamsfilet uit de tandoori oven.
Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori oven.
VEGETARISCHE GERECHTEN
Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten en exotische vruchten bereid met noten, rozijnen, amandelen en room.
Een overheerlijk mild gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas, mild gekruid met gemalen noten, amandelen en room.
Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en verse spinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden. Een zeer populair gerecht in Noord India.
Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten en met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met een groene peper
Een oorspronkelijk uit Perzië afkomstig gerecht, gekookt met citroen en Indiase linzen.
Zelf bereide Indiase kaas, gekookt met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Een nieuwe ontdekking in de Indiase keuken. Diverse groenten worden bereid met speciale Balti pasta (mengsel van verse specerijen) en verse koriander.
Vegetarisch gerecht met seizoensgroenten en zelfgemaakte Indiase kaas. Bereid met Madrasie kruiden.
Zelfgemaakte kaas, met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden,gekookt in een romige saus (zacht van smaak).
Gekruide kikkererwten en aardappel in medium hete curry saus met uien en verse kruiden.
VIS GERECHTEN
Vis bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden.
Vis bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen. Gekookt in een romige saus
Grote garnalen, bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen. Gekookt in romige saus.
Garnalen bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Kleine garnalen uit de Golf van Bengalen, bereid met Madrasie kruiden.
Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gemarineerd in een combinatie van speciale Balti pasta en daarna gegrild in de tandoori oven en geserveerd met champignons.
Visfilet in scherpe kerriesaus, bereid in een melange van scherpe specerijen, afkomstig uit het zuiden van India.
Grote garnalen in een scherpe kerriesaus, bereid met specerijen, hete pepers en tomaten, afkomstig uit Zuid India.
SPECIALITEITEN VAN DE CHEF
Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriande tomatensaus en verse koriander.
Heerlijk zacht lamsvlees, gemarineerd in een mengsel van verse kruiden en daarna afgemaakt met heel fijne gember, knoflook en verse tomaten.
Een overheerlijke milde curry, gemarineerd grote garnalen uit de Golf van Bengalen, eerst gegrild in de tandoori-oven, daarna bereid met kokos, rozijnen, amandelen en verse kruiden.
Grote garnalen uit de Golf van Bengalen, eerst gemarineerd in een combinatie van verse kruiden en specerijen, daarna gegrild in de Tandoori-kleioven.
Gegrilde kipfilet met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden, gekookt in een romige saus. (zacht van smaak)
Een combinatie van malse kipfilet uit tandoori oven en daarna bereid met exotische vruchten, noten en room. Topgerecht uit de Indiase keuken.
Gegrild kipfilet in kerriesaus, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, gember en knoflook.
TANDOORI GERECHTEN
Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gemberknoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gemberknoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gemberknoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes, zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori kleioven.
Combinatie van verschillende gegrilde gerechten als tandoori mixed grill en grote garnalen uit de Golf van Bengalen.
BIRYANI GERECHTEN
Kipfilet bereid met basmati rijst in combinatie met biryani kruiden en verse kruiden.
Een combinatie van rijst en mals gegrilde lamsfilet, bereid met paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
Een verrassende combinatie van garnalen, rijst,paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
Verrassende combinatie van grote garnalen, rijst, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
Een overheerlijke vegetarische Biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
KIP GERECHTEN
Een overheerlijke milde curry, gemarineerde malse kipfilet, eerst gegrild in de tandoori-oven, daarna bereid met kokos, cashewnoten, amandelen en verse kruiden.
Speciale gegrilde kipfilet met gemengde cashewnoten, kokos, amandel en yoghurt. Gekookt in een milde kerriesaus.
Kipfilet bereid in een romige curry saus van room, kokos en diverse soorten noten.
Een medium kipgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriande en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus.
Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap.
Kipfilet bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Zeer pittig kipgerecht, met zwarte peper, gember en rode chilipeper. Zeer pittig van smaak.
LAM GERECHTEN
Lamsvlees bereid in een romige curry saus van room, mango, lychee, kokos en diverse soorten noten
Een overheerlijk milde curry. Gemarineerd mals lamsfilet, eerst gegrild in de tandoori oven. Daarna bereid met kokos, cashewnoten, amandelen en verse kruiden.
Een medium lam gerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus.
Een bijzonder combinatie van zacht lamsvlees met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap.
Een medium pittig lamsgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met een groene peper.
Zacht lamsvlees bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Zeer pittig lamsgerecht, gekookt met zwarte peper, gember en chili poeder.
BIJGERECHTEN
Spinazie gekookt met aardappel.
Verse seizoensgroenten bereid in een milde gekruide curry saus met ui en tomaten.
Verse fijngesneden champignons met uien, paprika, verse koriander en een vers kruidenmengsel.
Verse fijngesneden Indiase groenten met uien, paprika, verse koriander en een vers kruidenmengsel.
Pittig gekruide curry van aardappeltjes in heerlijke saus.
Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ui, tomaten en paprika.
Indiase gele linzen bereid met boter en verse knoflook, ui en tomaten.
Vers bloemkool met uien, paprika, tomaten, verse koriander en een vers kruidenmengsel.
Yoghurtsaus bereid met komkommer, tomaat en kruiden.
rijst.
Indiaas brood.
Indiaas wit brood gevuld met gekruid lamsgehakt.
Indiaas zacht wit brood gevuld met diverse soorten noten, kokos, rozijnen en cashewnoten.
Indiaas zacht wit brood gevuld met knoflook.
Indiaas zacht wit brood gevuld met indiaas kaas.
Indiaas zacht wit brood gevuld met groenten.
Jouw eerlijke en bewuste eten bestelsite wordt volwassen en daar hoort een volwassen naam en uitstraling bij!
Homie houdt dezelfde kernwaarden en blijft lokaal en 'dichtbij' georiënteerd.
Wij strijden nog steeds voor een eerlijke horeca sector en wij zijn nog steeds goedkoper dan de concurrent!